Overslaan en naar de inhoud gaan
Main navigation
Home
Menukaart
Wijnkaart
Vacatures
Menukaart
Weekmenu
Menu de la semaine (
26 maart
t/m
02 april
)
|
Prijs € 35.00
Weekmenu
Zalmtartaar
komkommer, avocado en sesamdressing
Maiskip suprême
gegrilde groenten en coqnacsaus
Semifreddo
witte en donkere chocolade met mangosorbet
Starters - om te delen -
Starters - om te delen -
Stokbrood
kruidenboter
4,00
Rilette
rilette van procureur met Amsterdams zuur en stokbrood
10,00
Oester
sjalot rode wijnazijn
Per stuk
3,50
Voorgerechten
Voorgerechten
Buratta
salade van fregola, tomaat en basilicum vinaigrette
12,00
Champignons
in kruidenboter gebakken met gruyère en toast
12,00
Rundercarpaccio
Parmezaanse kaas, rucola, truffelmayonaise
14,00
Franse uiensoep
stokbrood en gegratineerd met gruyère
10,00
Gerookte zalm
artisjok, laurier en bariqoule saus
14,00
Steak tartaar
klassiek aan tafel bereid
75 gram
14,00
Proeverij van voorgerechten
15,00
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Risotto
citroen, courgette en Parmezaanse kaas
22,00
Paddenstoelenragout
aardappelcrème, paddenstoelen en peterselie
22,00
Heilbotfilet
geroosterde pastinaak, zeekraal en Beurre blanc
24,00
Plat du jour
met bijpassend garnituur
dagprijs
0,00
Kogelbiefstuk
geroosterde groenten en champignonroomsaus
24,00
Bavette
haricots verts en bearnaisesaus
26,00
Rundersukade
aardappelcrème, champignons en rode wijnjus
26,00
Eendenbout
geroosterde groenten, peterselie en gepofte knoflooksaus
26,00
Bœuf bourguignon
aardappelcrème, wortel, bleekselderij, tomaat en knoflook
24,00
Supplement
Supplement
Franse frietjes
huisgemaakte mayonaise
3,50
Aardappelgratin
gruyère en peterselie
4,50
Salade
Romaine sla, French dressing, ei en tomaat
4,00
Haricots verts
spek en dragon mayonaise
6,00
Desserts
Desserts
Crème brûlée
vanille
9,00
Chocolade taartje
kletskop en roomijs
9,00
Baileys parfait
witte chocolade en stoofpeer
9,00
Tarte tatin van appel
roomijs
9,00
Kaas
3 Franse kazen met vijgenjam en notenbrood
12,00
Vegetarisch - Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef dit aan ons door.