Overslaan en naar de inhoud gaan
Main navigation
Home
Menukaart
Wijnkaart
Vacatures
Menukaart
Chef’s menu
Prijs € 35.00
Chef’s menu
Gevogelte paté
mango chutney en brioche
Schelvisfilet
venkel, linzen en saus van bouillabaisse
Passievrucht parfait
witte chocolade en yoghurtsorbet
Starters - om te delen -
Starters - om te delen -
Stokbrood
kruidenboter
4,00
Rilette
rilette van procureur met Amsterdams zuur en stokbrood
10,00
Oester
sjalot rode wijnazijn
Per stuk
3,50
Voorgerechten
Voorgerechten
Buratta
salade van fregola, tomaat en basilicum vinaigrette
12,00
Groene asperges
pompoencrème, gepocheerd ei, zoetzure beukenzwam en hazelnootvinaigrette
14,00
Rundercarpaccio
Parmezaanse kaas, rucola, truffelmayonaise
14,00
Vitello Tonato
gebraden kalfsmuis, kappertjes, rucola en tonijnmayonaise
14,00
Salade niçoise
gegrilde tonijn, haricots verts en ansjovisdressing
16,00
28,00
Steak tartaar
klassiek bereid met toast
75 gram
150 gram
14,00
26,00
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Truffel risotto
groene asperges, beukenzwam en Parmezaansekaas
22,00
Ravioli
ricotta, courgette en beurre noisette
22,00
Plat du jour
met bijpassend garnituur
dagprijs
0,00
Gegrilde tonijnsteak
groene asperges en gepofte tomatensaus
28,00
Kogelbiefstuk
geroosterde groenten en rode wijnjus
26,00
Bavette
haricots verts en bearnaisesaus
28,00
Kalfsentrecote
witlof, aardappelcrème en eekhoorntjesbroossaus
28,00
Supplement
Supplement
Franse frietjes
huisgemaakte mayonaise
3,50
Salade
Romaine sla, French dressing, ei en tomaat
4,00
Haricots verts
spek en dragon mayonaise
6,00
Desserts
Desserts
Crème brûlée
vanille
9,00
Chocoladetaartje
kletskop en roomijs
9,00
Gemarineerde aardbeien
witte chocolademousse en citroensorbet
9,00
Citroentaartje
meringue en roomijs
9,00
Kaas
3 Franse kazen met vijgenjam en notenbrood
12,00
Vegetarisch - Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef dit aan ons door.