Overslaan en naar de inhoud gaan
Main navigation
Home
Menukaart
Wijnkaart
Vacatures
Menukaart
Weekmenu
Menu de la semaine (
27 maart
t/m
01 april
)
|
Prijs € 32.50
Weekmenu
Tonijn tartaar
gember, knoflook en sojasaus
Gegrilde kalfsoester
truffel-aardappel en bospeen
Passievrucht pannacotta
mangoschuim en kokossorbet
Starters - om te delen -
Starters - om te delen -
Stokbrood
kruidenboter
4,00
Rilette
rilette van procureur met Amsterdams zuur en stokbrood
10,00
Oester
sjalot rode wijnazijn
Per stuk
3,00
Voorgerechten
Voorgerechten
Gegrilde courgette
ricotta, spinazie en hazelnoot-vinaigrette
10,00
Rode biet
crème van geitenkaas, walnoten en aceto balsamico
10,00
Kreeftensoep
salade van aardappel
12,00
Mosselen
knoflook-peterselieboter
12,00
Garnalen
avocado tartaar en citrus-vinaigrette
12,00
Steak tartaar
klassiek aan tafel bereid
75 gram
14,00
Kalfsucade
crème van tonijn en krokante kappertjes
14,00
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Witlof tarte tatin
gekarameliseerde ui en blauwe kaas
22,00
Risotto
pompoen, Parmezaanse kaas, amandel en rucola
22,00
Kabeljauw
tomaat, chorizo en botersaus met citroen
24,00
Gekonfijte kwartel
gesauteerde spruitjes en gevogeltejus
24,00
Steaks
Steaks
Steak tartaar
klassiek aan tafel bereid
150 gram
24,00
Bavette
gegrilde groenten en rode wijnjus
26,00
Runder ribeye
haricots verts, paddenstoelen en bearnaisesaus
28,00
Kalfsentrecote
gegratineerd met uiensoubise, witlof en gebakken paddenstoelen
24,00
Livar tomahawk -2 personen-
witte bonen cassoulet en gepofte paprikasaus
p.p.
24,00
Supplement
Supplement
Salade
Romaine sla, French dressing, ei en tomaat
3,50
Groenten
verschillende seizoensgroenten
4,50
Haricots verts
sperziebonen ingerold in spek
4,50
Desserts
Desserts
Crème brûlée
vanille
8,00
Citroentaartje
meringue schuim en roomijs
8,00
Tarte tatin van ananas
munt en kokossorbet
8,00
Chocoladetaartje
warm geserveerd met vanille roomijs
8,00
Kaas
3 Franse kazen met vijgenjam en notenbrood
12,00
Vegetarisch - Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef dit aan ons door.