Overslaan en naar de inhoud gaan
Main navigation
Home
Menukaart
Wijnkaart
Vacatures
Menukaart
Weekmenu
Menu de la semaine (
29 november
t/m
05 december
)
|
Prijs € 32.50
Weekmenu
Rode biet
geitenkaascrème en zoetzure choggia biet
Hertensukade
rode kool, aardappelcrème en rode wijnjus
Appeltaart pannacotta
mousse van appel en kaneel roomijs
Starters - om te delen -
Starters - om te delen -
Stokbrood
kruidenboter
4,00
Rilette
rilette van procureur met Amsterdams zuur en stokbrood
10,00
Oester
sjalot rode wijnazijn
Per stuk
3,00
Voorgerechten
Voorgerechten
Buratta
salade van fregola, tomaat en basilicum vinaigrette
10,00
Champignons
in kruidenboter gebakken met gruyère en toast
12,00
Kreeftensoep
salade van aardappel
12,00
Tonijn
zoetzure groenten, lavas en ponzu
14,00
Steak tartaar
klassiek aan tafel bereid
75 gram
14,00
Vitello Tonato
langzaam gegaarde kalfsucade met crème van tonijn en krokante kappertjes
14,00
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Risotto
citroen, courgette en Parmezaanse kaas
22,00
Quiche
spinazie, blauwe kaas en hazelnoten
22,00
Gegrilde tonijnsteak
geroosterde groenten en gerookte paprikasaus
26,00
Pannetje mosselen
stokbrood, kruidenboter en knoflooksaus
24,00
Steaks
Steaks
Tournedos
rode wijnjus
30,00
Kogelbiefstuk
champignon roomsaus
24,00
Runder ribeye
bearnaisesaus
28,00
Spareribs
hoisin en krokante uit
24,00
Eendenbout
peterselie en gepofte knoflooksaus
24,00
Mixed Grill (vanaf 2 personen)
diverse steaks met kruidenboter en rode wijnjus
pp
32,00
Supplement
Supplement
Salade
Romaine sla, French dressing, ei en tomaat
3,50
Bimi
saté kruiden
4,50
Desserts
Desserts
Crème brûlée
vanille
8,00
Chocolade taartje
kletskop en roomijs
8,00
Bramen parfait
bramencompote en yoghurtijs
8,00
Tarte tatin van appel
roomijs
8,00
Kaas
3 Franse kazen met vijgenjam en notenbrood
12,00
Vegetarisch - Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef dit aan ons door.