Overslaan en naar de inhoud gaan
Main navigation
Home
Menukaart
Wijnkaart
Vacatures
Menukaart
Chef’s menu
Prijs € 35.00
Chef’s menu
Gevogelte paté
compote van veenbessen
Hertenbiefstuk
rode kool, pastinaak en rode wijnjus
Clafoutis
stoofpeer en kaneelijs
Starters - om te delen -
Starters - om te delen -
Stokbrood
kruidenboter
4,00
Rilette
rilette van procureur met Amsterdams zuur en stokbrood
10,00
Oester
sjalot rode wijnazijn
Per stuk
4,00
Voorgerechten
Voorgerechten
Rode biet
geitenkaas crème, zoetzure choggia biet en hazelnootvinaigrette
14,00
Romige zuurkoolsoep
knolselderij en buikspek
14,00
Rundercarpaccio
Parmezaanse kaas, rucola, truffelmayonaise
14,00
Gerookte zalmtartaar
kokos, limoenblad, rettich en gerookte sojamayonaise
14,00
Steak tartaar
klassiek bereid met toast
75 gram
150 gram
14,00
26,00
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Gnocchi
Pompoen, spinazie, Parmezaanse kaas en salie
24,00
Plat du jour
met bijpassend garnituur
dagprijs
0,00
Gegrilde zeebaarsfilet
couscous, gepofte paprika en ansjovis vinaigrette
24,00
Gekonfijte eendenbout
paksoi stamppotje, cashewnoten en gevogeltejus
26,00
Kogelbiefstuk
pasteitje met paddenstoelenragout en rode wijnjus
26,00
Rundersukade
pastinaak crème en geroosterde pastinaak
24,00
Hertenstoofpotje
rode kool en pastinaakcrème
24,00
Supplement
Supplement
Franse frietjes
huisgemaakte mayonaise
3,50
Salade
Romaine sla, French dressing, ei en tomaat
4,00
Haricots verts
spek en dragonmayonaise
6,00
Desserts
Desserts
Crème brûlée
vanille
9,00
Chocoladetaartje
kletskop en roomijs
9,00
Clafoutis
stoofpeer en kaneelijs
9,00
Citroentaartje
meringue en roomijs
9,00
Kaas
3 Franse kazen met vijgenjam en notenbrood
12,00
Vegetarisch - Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef dit aan ons door.